Tarieven

BSR Tarieven:

Bedrag per sessie (tijdsduur = 45 minuten):

  • 50 €,- van 0 tot en met 24 jaar
  • 60 €,- vanaf 25 jaar

Betalingswijze:

  • bij voorkeur contant gepast geld
  • digitaal uitsluitend via MobilePay (met smartphone, niet met bankkaart)

Afspraken

Starten met Body Stress Release = drie initiële afspraken

Omdat mijn lichaam niet meer houdt van te lang stilstaan en stilzitten heb ik mijn praktijk gedeeltelijk afgebouwd. Ik neem nog slechts af en toe nieuwe cliënten aan en daarvoor hanteer ik een wachtlijst.

Liever niet op een wachtlijst? Dan verwijs ik je graag door naar mijn collega’s via de Belgische website: www.bodystressreleasebelgium.be. Aarzel niet om hen te contacteren. Wij hebben allemaal de uitmuntende Body Stress Release opleiding gevolgd in Zuid-Afrika en hebben stuk voor stuk ervaren hoe BSR je lichaam helpt met het loslaten van spanning.

Het afbouwen van ‘body stress’ is een proces. Om je lichaam optimaal te ondersteunen bij het op gang brengen van dit proces start je standaard altijd met 3 opeenvolgende afspraken kort na elkaar (dag 1, dag 4 en dag 11) of een aaneenschakeling die deze sequentie benadert.

In mijn praktijk komt het er vaak op neer  dat we 3 sessies (dag 1, dag 7 en dag 14) inplannen met telkens een week tussen. De bereidheid en het boeken van deze 3 initiële sessies is een voorwaarde om cliënt te worden.

Praktijkuren

  • ik hanteer geen vaste openingsuren en plan mijn afspraken ad hoc en op korte termijn in, naargelang ik ruimte en energie heb
  • ik ben NIET beschikbaar ’s avonds, tijdens het weekend, op woensdagnamiddag en tijdens de schoolvakanties
  • ik waardeer je flexibiliteit en je begrip voor mijn beperkingen

Gelieve tijdig aanwezig te zijn op je afspraak en help mij de agenda van al mijn cliënten te respecteren. Je kan binnen in de wachtruimte plaatsnemen of bij mooi weer buiten op de ‘klapbank’. 

Je bent verhinderd?

Tot 24 uur van tevoren kun je je afspraak telefonisch verzetten of annuleren. Nadien ben je het tarief verschuldigd.

Je comfort

Je blijft volledig gekleed tijdens een sessie, met inbegrip van je schoenen. Het is aan te bevelen om makkelijke losse kleding te dragen en gesloten schoenen. Vermijd make-up en hinderende juwelen en bind lange haren samen.

Nieuwe cliënt? Graag aanmelden via mail aub.

Ik hanteer een wachtlijst en contacteer je vrijblijvend als ik ruimte vind om 3 opeenvolgende BSR sessies in te plannen. Vermeld in je mail steeds je volledige naam, je voornaam en je gsm-nummer en een korte omschrijving van wat jou bij BSR brengt.

Bestaande cliënt? Maak een afspraak via een whatsapp bericht.

  • Om mezelf in balans te houden ben ik NIET altijd beschikbaar of overal bereikbaar. Ik verwacht dit ook niet van jou. 
  • Contacteer me bij voorkeur via een whatsapp berichtje op 0494 63 10 43 om een afspraak te maken met vermelding van je naam en voornaam. 
  • Gelieve NIET te bellen op mijn gsm-nummer aub. Als je me graag wil spreken kan dit via 016 40 40 25. Vermeld je naam, voornaam en de reden waarvoor je belt op mijn antwoordapparaat.

Mijn praktijk

Adres

Boslaan 20 A
3050 Oud-Heverlee
Routebeschrijving vanaf je locatie

Te ver voor jou? Misschien kunnen mijn collega’s je verder helpen.

Graag traag! Stapvoets verkeer in de Boslaan = een veilige omgeving voor buitenspelende kinderen.

Parkeren

Op de oprit voor de garage, de voordeur, de  ‘klapbank’ of aan de zijkant.  Fietsen kan je vastmaken aan het fietsleunhek.